Betaalwijze

U kunt uw bestelling betalen via iDEAL. iDEAL is een online, snelle en veilige betaalmethode via internetbankieren en wordt ondersteund door de volgende onderstaande banken: bankenlogos

Afleveradres

Gebroeders van Diermen levert door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Vragen of hulp nodig?

Indien u vragen of hulp nodig heeft bij het bestellen, kunt u ons bereiken door te bellen naar onderstaande nummers: Tel. 06-53 30 64 50 Tel. 06-53 30 64 51. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:00 en 17:00 uur.

Bestel- en aflevertijd

Het verzenden geschiedt via TNT Post.nl. Met behulp van kwaliteits koelboxen met gelpack wordt uw vis verstuurd en is daardoor lek- en geurvrij. Besteld u op maandag t/m vrijdag voor 12:00 uur? Dan heeft u de volgende dag uw bestelde vis in huis. Zaterdag voor 12:00 uur besteld? Dan heeft u het de volgende dinsdag in huis.

Niet aanwezig

In het geval dat er niemand op het afgesproken afleveradres aanwezig is, wordt de bestelling mee teruggenomen. Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk.

Bezorgkosten en minimale besteding

De minimale waarde van een bestelling bedraagt €25,-. Bestellingen met een lagere waarde kunt u bij ons aan de, voor u dichtstbijzijnde, kraam afhalen. Voor bestellingen van €25,- tot €75,- zijn de bezorgkosten €4,95. Ongeacht de grootte van de verpakking. Alle bestellingen boven de €75,- worden gratis bezorgd!